Det nye Skalamodelskibe

Modeltyper => Generel debat om modelskibe / modelbåde => Emne startet af: Bengtson efter April 12, 2015, 20:46:39 20:46*

Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: Bengtson efter April 12, 2015, 20:46:39 20:46*
Faldt lige over denne her,da jeg var i Jylland i weekenden. og så tænkte jeg at den kunne være sjov at sejle med indtil min Invader bliver færdig.

Der er både lyd og lys i den og en lille fin kran til at sætte bøjer med.
Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: Bengtson efter April 12, 2015, 20:49:38 20:49*
Og sådan ser hun ud inden i, skal lige have ryddet lidt op i det så det er nemmere at finde rundt i
Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: tica efter April 14, 2015, 19:20:50 19:20*
Den ser ellers fin ud tillykke med den, håber den sejler lige så godt som den ser ud :-)
Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: Bengtson efter April 14, 2015, 21:18:03 21:18*
Tak tak

Ja det håber jeg også.
Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: Bengtson efter April 16, 2015, 16:36:30 16:36*
HÆLP

Jeg har lige købt en maxam pro 5000 lader til at lade batteriet om med, men når jeg tilslutter batteriet og har valgt A og V og stykker start, så siger den connection break
Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: Bengtson efter April 16, 2015, 16:37:11 16:37*
og fejl koden
Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: tica efter April 16, 2015, 19:18:14 19:18*
Problemløsningen har kørt på FB og fejlmulighederne er følgende:

1: Batteriet er under minimum spænding = dødt.
2: Der er fejl på ledningerne.
3: Du har brændt din indgang af på laderen (det har jeg gjort *bugs* )

Og konklusionen er at det med stor sandsynlighed er mulighed nummer 1.

Mvh
Carsten
Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: jens nielsen efter April 19, 2015, 12:47:53 12:47*
Citér
Bengtson skrev:
HÆLP

Jeg har lige købt en maxam pro 5000 lader til at lade batteriet om med, men når jeg tilslutter batteriet og har valgt A og V og stykker start, så siger den connection break


Hvis du har en gammel ikke"Computer" lader, tilslut dit batteri, og når Volt er over en vis mindste grænse, genkender din smarte ny lader det...

No connection, betyder også at du ikke har givet de rigtige oplysninger.
Titel: Robbe Kormoran
Indlæg af: tica efter April 19, 2015, 17:16:23 17:16*
Har lige haft dette flotte skib i tørdok sammen med sin ejer og resultatet !

1: Det batteri var dødt, prøvede alle muligheder for få det sparket i gang.

2: Vi fik en del af elektronikken til at virke, dog undslap der lidt "grå elektronik røg" så kranen står stille ellers et fint skib hvor der lige skal ryddes op i el delen.

Mvh
Carsten