Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Marineinfanterist

Sider: [1]
1
Generel debat om krigsskibe / Marinehjemmeværnet / Schnellboot S38-100
« Dato: Januar 03, 2016, 18:34:37 18:34* »
Hejsa, søger tegninger inc spantetegninger mm af schnellboot´s

Scala er af mindre betydning så længe scalaen er opgivet, kan altid selv scalerer op/ned

evt links

Mvh

2
Generel debat om sejlbåde / sejlskibe / Patinering af messing
« Dato: November 27, 2009, 07:39:23 07:39* »
Hej, jeg har før støbt sølv og bronce smykker, og brugt svovl lever (muligvis det samme som svovl blomme) til at patinere det sort med (oxydering) jeg kan ikke lige huske blandings forhold og sænketid, men det er jeg sikker på man kan få oplyst hvor man køber det (matas eller apoteket) evt søge efter oxydering af bronce på nettet,.

Mvh

3
Generel debat om ( ikke RC ting ) / Ny her
« Dato: November 18, 2009, 18:21:28 18:21* »
takker endnu engang, en del af de sider faldt jeg selv over, har tænkt på om de ikke lå gratis tegninger af LS et sted på nettet men dem kan jeg ikke lige finde.

Har sådan set besluttet mig for at det er Flying Enterprise fra rederiet ISBRANDTSEN jeg vil bygge (hmm skulle man bygge den MED slagsiden)

Køge er okay, men jeg skal lige se hvornår det kan blive, jeg vil tro jeg kan få den skaleret op på mit job hvis jeg evt kan låne tegningen med.

Mvh

4
Generel debat om ( ikke RC ting ) / Ny her
« Dato: November 17, 2009, 12:02:50 12:02* »
Hej og tak alle, jeg har luret i jumbo´s tråd og det ser fint ud, jeg ved dog ikke om jeg har lyst til at købe en magen til, har egentligt tænkt mig det kunne være sjovt at gå og bygge en helt fra bunden, men jeg mangler som sagt tegninger med spante rids osv, jeg har søgt lidt på nettet, men min google fu ser ikke ud til at være så god for tiden *hmm*

5
Generel debat om ( ikke RC ting ) / Ny her
« Dato: November 15, 2009, 15:16:02 15:16* »
Hej alle samme,

Jeg vil lige presæntere mig her da jeg er ny på forumet,

Jeg hedder bjarne og arbejder som våbenmekanikker i forsvaret, jeg faldt over forum her da jeg søgte lidt på nettet omkring modelbygning og klubber.

Jeg har før bygget plastic modeller, først fly derefter en hel det panser, gik lidt træt i det da jeg efterhånden brugte mest tid på at finde kilde matriel end og bygge, er blevet frisk på at bygge lidt igen og har tænkt mig at det skal være et skib, nærmere et liberty skib, tror jeg ender op med at ville bygge Flying enterprice fra Isbrandtsen rederiet.

Så hvis der er nogen der ligger inde med tegninger så er jeg meget intresseret, har forestillet mig at modellen skal være omkring 1.5-2 meter lang. Gerne bygget fra bunden af.

Mvh

Sider: [1]