Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - gallus

Sider: [1]
1
Opbygning samt forevisning / opbygning af dæk
« Dato: Januar 19, 2015, 08:43:44 08:43* »
Hej. Har genoptaget min hobby fra drengetiden nu hvor pensionen er en kendsgerning, men kan ikke huske noget som helst af hvordan jeg gjorde :-)
Er gået i gang med Skoleskibet Danmark og har lyst til at give den en rigtig god finish, bl.a. ved at dække dækket med maghoniplanker med sådan lidt sort imellem.
Har talt med modelskibet (Michael tror jeg nok) og har prøvet at bruge sådan nogle tyndt skårne strimler at sorte styren plader, men kan ikke rigtig få skåret i tilpas tynde strimler. Har også hørt nogen sige, at man kan bruge en blyant til at trække op imellem plankerne.

hvis nu jeg vælger stregemetoden - er der så nogen der har erfaring med hvilken type blyant man så bør bruge ? Går ud fra at markeringen vil blive tydeligere efter lakering.
Er der andre metoder nogen har anvendt ? eller en link til nogle artikler desangående ?

Glæder mig til en evt. response - det kribler helt vildt i fingrene for at komme videre - da jeg er gået lidt i stå, fordi jeg har fået den ide at "planke" før jeg monterer endeligt.

Sider: [1]