Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - webmaster c

Sider: 1 ... 9 10 [11]
151
ja når den er færdig... så skal i nok se MEGET mere til den

152
Hej

Jeg vil lige skrive lidt om en god kammerat der er igang med at bygge en catamaran på 233cm.
I båden skal der være 2 stk V8 med kompressor fra conley. Disse motore er 4-taktere og beregnet til nitro også kaldet methanol brug.
Grundet 4-taks motorenes opbygning bevirker det at under 2500 omd skal der ekstra glød til, så der er også indlagt et sindrigt system der tænder gløden igen ved lave omdrejninger.
Der er også monteret justerbare trimflaps der kan styres over fj.betj. Og selvfølgelig er der fjernstart på motorene.
For at klare alle disse ting har Søren investeret i den største Futaba pinde fj.betj. Et monster der kan alt.... dog ikke brygge kaffe....og dog. vi har ikke checket.

Søren købte skroget fra schweitz for 2 år siden og har været igang siden. Det er et større projekt hvor kun de bedste materialer bliver brugt. Jeg mener at han sagde at bådens endelige omkostninger bliver omkring 150.000,- :o

Jeg har besøgt Søren flere gange og senest idag var jeg forbi ham og så hvor langt han er kommet. Han er kommet langt, men alligevel ikke langt nok til at han regner med at båden kommer ud og sejle i år. (noget med at bruger meget tid på sønnens interesse: Formel Ford)

Dog er båden lige blevet malet. De farver Fernando Alonso havde, da han blev Verdensmester i Formel 1 for Renault

Flere billeder her; http://www.skalamodelskibe.dk/photogallery.php?album_id=49

153
Generel debat om ( ikke RC ting ) / Svøm ALDRIG ud efter din båd... ALDRIG :(
« Dato: Februar 28, 2008, 21:55:15 21:55* »
Endnu engang er det sket. En af vores lidensfæller, powerboat fører fra Tyskland, er desværre ****.... Drukne****

Det kan aldrig siges nok gange... SVØM aldrig ud efter din båd.

Din båd er ikke dit liv værd.

Hvis du skal ud og sejle så sørg for at der er en redningsbåd eller en gummibåd med.

læst her... desværre kun på tysk..
http://rc-powerboat-forum.de/index.php?action=posts&fid=2&tid=1223&site=1

154
Hej
John og jeg vil arrangere et træf i Vallensbæk søen ved motorvejen. (ikke den de står på vandski på. Det vil  starte kl. 12-?? Vil vil sørge for hentebåd samt waders for et hente bådene på land igen. Vi vil udlægge en bane og holde en lille konkurrence

Husk kun elbåde

155
Generel debat om ( ikke RC ting ) / jeg vil lige præsentere mig selv Webmaster C
« Dato: November 15, 2007, 18:53:55 18:53* »
yep... jeg vil prøve det bedste jeg kan. så fyr løs... hvad har du af spørgsmål

156
Generel debat om ( ikke RC ting ) / jeg vil lige præsentere mig selv Webmaster C
« Dato: November 07, 2007, 21:45:52 21:45* »
Hej alle læsere

Mit navn er Martin Carretero. Jeg er 35 år, gift på 11 år og har 2 børn på 11 og 10 år.
Jeg bruger al min fritid på store fjernstyrede benzin offshore både. Jeg har dog også et par enkelte el-racerbåde. Jeg har bygget og samlet racerbåde i s****t 7 år. Før det roede jeg meget med el-biler og nitrobiler. Men da jeg købte en stor benzin bil var jeg hooked. At køre over 30 min for fuld speed var lige mig.

Jeg fandt en Enforcer Gator med en Homelite 26 ccm motor med ca. 1,2 hk. Den sejlede godt men var langsom (læs 45 km/t) Jeg købte også en del små elbåde. Og ind imellem købte jeg også endnu en stor benzin bil samt diverse racerbane samt racerbanebiler. Pludselig havde jeg alt for mange interesser. Jeg besluttede mig for at koncentrere mig om en og skrotte de andre... (overhovedet ikke presset af konen.... slet ikke....;) )

Men jeg solgte en del af mit legetøj og brugte pengene på at bygge en båd selv. jeg valgte en båd på lidt over 120 cm og byggede en zenoah motor i den. Jeg købte også det flotteste drev samt diverse fittings jeg kunne finde og selvfølgelig skulle der også være elstart på båden. Alt i alt ofrede jeg omkring 23K på den.

Det var mit første svendestykke og stadig min øjesten. Jeg har dog solgt den sidste år for at få gang i noget nyt. Jeg ejer idag min drømmebåd. En båd på omkring 185 cm, 22,5 kg tung og med en 50 ccm motor. Den går omkring 90 km/t hvis der er lidt bølger. Jeg har dog stadig også nogle store benzinbiler samt en ombygget benzinbil der nu er miljøvenlig konveteret til el. Den trækker min store båd på en hjemmebygget trailer.

Jeg har bygget en del racerbåde og bruger ellers nettet til at trække oplysninger. Jeg bruger meget tyske hjemmesider samt amerikanske og tager flere gange om året til tyskland for at deltage i tyske powerboat meetings.

Jeg vil skrive nogle artikler under racerbåde. Og håber også at der er nogle spørgsmål jeg kan hjælpe med at besvare.

Sider: 1 ... 9 10 [11]