Forfatter Emne: Robbe Kormoran  (Læst 4567 gange)

Bengtson

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 95
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Dato: April 12, 2015, 20:46:39 20:46* »
Faldt lige over denne her,da jeg var i Jylland i weekenden. og så tænkte jeg at den kunne være sjov at sejle med indtil min Invader bliver færdig.

Der er både lyd og lys i den og en lille fin kran til at sætte bøjer med.
Jonas W Bengtson

Bengtson

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 95
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Svar #1 Dato: April 12, 2015, 20:49:38 20:49* »
Og sådan ser hun ud inden i, skal lige have ryddet lidt op i det så det er nemmere at finde rundt i
Jonas W Bengtson

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1104
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Svar #2 Dato: April 14, 2015, 19:20:50 19:20* »
Den ser ellers fin ud tillykke med den, håber den sejler lige så godt som den ser ud :-)
Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.

Bengtson

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 95
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Svar #3 Dato: April 14, 2015, 21:18:03 21:18* »
Tak tak

Ja det håber jeg også.
Jonas W Bengtson

Bengtson

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 95
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Svar #4 Dato: April 16, 2015, 16:36:30 16:36* »
HÆLP

Jeg har lige købt en maxam pro 5000 lader til at lade batteriet om med, men når jeg tilslutter batteriet og har valgt A og V og stykker start, så siger den connection break
Jonas W Bengtson

Bengtson

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 95
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Svar #5 Dato: April 16, 2015, 16:37:11 16:37* »
og fejl koden
Jonas W Bengtson

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1104
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Svar #6 Dato: April 16, 2015, 19:18:14 19:18* »
Problemløsningen har kørt på FB og fejlmulighederne er følgende:

1: Batteriet er under minimum spænding = dødt.
2: Der er fejl på ledningerne.
3: Du har brændt din indgang af på laderen (det har jeg gjort *bugs* )

Og konklusionen er at det med stor sandsynlighed er mulighed nummer 1.

Mvh
Carsten
Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.

jens nielsen

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 114
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Svar #7 Dato: April 19, 2015, 12:47:53 12:47* »
Citér
Bengtson skrev:
HÆLP

Jeg har lige købt en maxam pro 5000 lader til at lade batteriet om med, men når jeg tilslutter batteriet og har valgt A og V og stykker start, så siger den connection break


Hvis du har en gammel ikke"Computer" lader, tilslut dit batteri, og når Volt er over en vis mindste grænse, genkender din smarte ny lader det...

No connection, betyder også at du ikke har givet de rigtige oplysninger.

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1104
    • Vis profil
Robbe Kormoran
« Svar #8 Dato: April 19, 2015, 17:16:23 17:16* »
Har lige haft dette flotte skib i tørdok sammen med sin ejer og resultatet !

1: Det batteri var dødt, prøvede alle muligheder for få det sparket i gang.

2: Vi fik en del af elektronikken til at virke, dog undslap der lidt "grå elektronik røg" så kranen står stille ellers et fint skib hvor der lige skal ryddes op i el delen.

Mvh
Carsten
Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.