projekter > Projekter

Refit af Le Fantasque

(1/2) > >>

tica:
Jeg har lige købet en fin gammel model af en fransk destroyer "Le Fantasque" i 1:100 den er sandsynligvis et byggesæt fra "New Maquettes" og har står i mange år.

Har gået den igennem og efter at motorrerne havde hakket i nogle minutter så køre de nu jævnt og næsten lydløst. Der er monteret noget lys, radarmotor og røgmodul i den forreste skorsten men ved ikke pt om det virker, Der er også rester af et ankerspil i stævnen.

Jeg har lige et andet projekt der skal have lidt kærlighed først men håber at den er klar til at tage med til Modelbau-live 2018 https://www.modellbau-live.de/

tica:
Lidt billeder af den som den står pt.

Som det ses så er skruerne noget overdimensionerede, men det løses med et par messing skruer på et tidspunkt.

tica:
Der er kun monteret el motorer pt, så der skal noget frisk elektronik i.

tica:
Havde den med til søen i søndags og regnede med at det var et hurtigt og nemt job med at få lagt den rette mængde ballast i, det var det så ikke, der skulle noget mere i ed jeg havde regnet med og medbragt så ingen billeder i denne omgang da den ikke kunne ligge lige på vandet, den ville nærmest rulle rundt  :o

Nå men så må jeg jo bygge et lille bassin i haven så jeg kan gøre det her hjemme. Der kommer mere senere.

tica:
Nå den nemmeste/billigste måde at lave et lille bassin på, var at købe en palle ramme og en presenning. Så skal det bare være opholdsvejr så jeg kan får den ballanceret ud på vand linien.

 

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version