Forfatter Emne: f14  (Læst 2292 gange)

Bjerge

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 16
    • Vis profil
f14
« Dato: Oktober 20, 2011, 21:37:28 21:37* »
Hej. Er der nogen der har erfaring med indbygning af flere multi switch moduler i en robbe f14 sender? Jeg er ved at udvide min sender med endnu et modul, men er i tvivl om det lille 3polet stik. Er det opbygget som et bus-system så det bare skal i det første modul, og derved har fat i den lille adapter blok. ? mvh.

michaelbm

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 609
    • Vis profil
    • http://Modelskibet.dk
f14
« Svar #1 Dato: Oktober 21, 2011, 23:10:42 23:10* »
Har du læst vejledningen? Der er alt beskrevet... :)
Think twice - you can only cut once!

Bjerge

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 16
    • Vis profil
f14
« Svar #2 Dato: Oktober 22, 2011, 08:15:54 08:15* »
Nej....det gør det ikke, men hvis nogen kan hjælpe vil jeg blive glad

michaelbm

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 609
    • Vis profil
    • http://Modelskibet.dk
f14
« Svar #3 Dato: Oktober 22, 2011, 14:03:05 14:03* »
Jeg har kigget i vejledningen til min F-14 og til mine Multi-moduler (Multi-Switch 16 og Multi-Prop 8), og der er en komplet beskrivelse af, hvordan det skal samles inkl. tegninger af hvor stikkene skal sidde, når der er 2 Multi-moduler monteret.
Think twice - you can only cut once!

Bjerge

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 16
    • Vis profil
f14
« Svar #4 Dato: Oktober 22, 2011, 15:19:42 15:19* »
tak for intet svar

michaelbm

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 609
    • Vis profil
    • http://Modelskibet.dk
f14
« Svar #5 Dato: Oktober 22, 2011, 21:10:39 21:10* »
@Bjerge

Jeg kan godt skrive en lang forklaring på, hvordan du skal gøre - men det er altså nemmere, hvis du kigger i de vejledninger, som følger med modulerne. Der er fine tegninger, og "et billede siger som bekendt mere end 1000 ord..." (kinesisk ordsprog).
Think twice - you can only cut once!

Bjerge

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 16
    • Vis profil
f14
« Svar #6 Dato: Oktober 22, 2011, 21:51:37 21:51* »
Jeg behøver ikke 1000 ord, men bare et svar på om det tre polede stik på modul 2 skal i modul 1 og køre som "bus system" Så hvis nogen ved det, så er det alt............

michaelbm

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 609
    • Vis profil
    • http://Modelskibet.dk
f14
« Svar #7 Dato: Oktober 23, 2011, 12:08:57 12:08* »
@Bjerge

Det var et præcist spørgsmål! Dejligt!

Præcist svar: Hvis du har to moduler, skal du koble dem i serie - altså stikket fra modul 2 ind i modul 1, og stikket fra modul 1 ned på radiosenderens eget print.
Think twice - you can only cut once!

Bjerge

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 16
    • Vis profil
f14
« Svar #8 Dato: Oktober 23, 2011, 12:18:11 12:18* »
Mange tak for hjælpen, nu virker det. :)

michaelbm

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 609
    • Vis profil
    • http://Modelskibet.dk
f14
« Svar #9 Dato: Oktober 23, 2011, 12:30:33 12:30* »
Selv tak!

God weekend ;)
Think twice - you can only cut once!