Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Thomas

Sider: [1]
1
Bemaling af modeller / Problem med vallejo malling
« Dato: August 03, 2010, 20:19:10 20:19* »
Jeg har de sidste par dage malet med vallejo malling på en plastik model og i dag fik jeg endelig tamiyas afdækningstape så jeg kunne fortsætte. Da jeg havde sat tapen lidt skævt ville jeg rette den til men rev faktisk meget af den malling jeg havde lagt for 2 dage siden af. Hvad sker der? Det skete aldrig med Humbrol Enamel for mig.
Skal siges jeg bruger airbrush nu og da jeg bor i en lejlighed med kone og barn ville jeg ikke bruge enamel i den for ikke at genere dem.

Nogen der har en idé til hvordan jeg kommer ud over det problem eller hvad det er jeg gør forkert.
Det er ikke vallejo model air men fortyndet alm. vallejo.

Mvh Thomas

Ps. Bare det mindste slag eller negl for også mallingen til at falde af.

Hjælp det er skide træls på godt jysk.

2
Opbygning samt forevisning / Slibning
« Dato: Januar 26, 2009, 17:24:14 17:24* »
Som sagt er jeg igang med min første træbåd (bluenose 2) og er nu endelig færdig med skroget og skal slibe det. Har slebet lidt og spartlet de huller der var og der dukker stadig lidt frem så det for også en tur (Tak til Steen B for fiffet med at bruge PP100).

Dummede mig enormt da jeg faktisk startede med at spartle hele de skide skrog og hvor jeg bagefter fandt ud af til min gru at det var en brøler af dimensioner jeg skulle jo kun spartle hullerne.

Jeg har så brugt de 2 stykker til at stille kølen i som mål mens jeg har slebet men jeg synes den ene side er lidt anerledes end den anden. Har i et trick til at tjekke eller muligvis være ca sikker på at man har slebet lige meget både styrbord som bagbord?

Har brugt 240 sandpapir, 150 smeregdlærede (Fik en rulle af mester) og så har jeg en masse vandslibepapir fra omkring 600 korn til 1200 korn + en slibeklods og en billig dremel efterligning som jeg ikke har brugt.

Mvh Thomas

3
Teknik / Spartlemasse
« Dato: Januar 04, 2009, 17:31:06 17:31* »
Hej alle!

Hvad for noget spartlemasse vil i foreslå at bruge til sit skrog?

Jeg tænkte om man bare kan bruge almindelig polyfilla eller skal man investere i noget andet? Og hvad er priserne.

Nogle gode tips omkring dette?

Mvh Thomas

4
Generel debat om standmodeller / Ikke af Maximuss
« Dato: August 20, 2008, 20:00:21 20:00* »
Hej alle!

Håber du kan tage en spøg Maximuss :p
Kanon side har fået en del information jeg overhovedet ikke anede noget om.

Jeg har lige et spørgsmål som håber i kan svare på.
Jeg har mest gjordt det i plastik modeller så som fly, kampvogne, biler og lastvogne mest fra Italeri og Airfix.

Byggede Dana (Billing Boat) for en del år siden og kunne godt tænke mig noget nyt og har nu bestilt Bluenose 2 (Billing Boat).

(Havde betalt et sted og ventede bare på den i 3 uger nu og fik at vide at han bare ikke kunne få den :( vil sige halv dårlig kundeoplevelse da jeg faktisk hver eneste dag har fået at vide "Den kommer imorgen og vi ringer hvis ikke" Nu bestiller jeg et andet sted gider ikke vente mere og har fået mine penge igen.

Nå nu til spørgsmålet hvilket der sikkert kommer flere af..

Jeg fik engang at vide at for at få sejlene til at se brugte/gamle/originale ud skulle man koge noget vand, smide skraldet fra et eller flere løg i og derefter sejlene.
Kender i noget til det trick?

Mvh Thomas

Sider: [1]