Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Admin

Sider: [1] 2
1
INFO. / Siden lukker og slukker 24-03-2021!
« Dato: April 20, 2020, 09:00:03 09:00* »
Hej alle bruger

Der var stor tilslutning til at jeg skulle prøve at rede skalamodelskibe.dk da den gamle platform udgik.  Jeg har brugt rigtig mange timer på at flytte billederne over i de respektive indlæg, tilkøbt plads og hastighed samt haft en betalt medhjælper tilknyttet for at få det hele til at virke.

Siden da er trafikken faldet til nær 0% og der er næsten igen der logger ind og skriver indlæg. så jeg må konkludere at jeg har fejlet med opdatering.

Det ser ud til at vores hobby skal dø ud, ingen gider at skrive her, der er spredte men minimale indlæg på FaceBook, hvor det er nærmest umuligt at søge på gamle indlæg, selv div. klubsider er døde både på FB og Internettet. En sørgelig retning vores hobby er på i.

Der er betalt for driften indtil den 24-03-2021 herefter lukker og slukker jeg permanent for skalamodelskibe.dk medmindre der selvfølgelig kommer gang i siden igen.

Mvh
Admin

2
Links / Modelskibs Klubber i Danmark
« Dato: April 08, 2019, 16:27:11 16:27* »
Her er en liste over de klubber som er aktive i Danmark, mangler der nogen så svar i denne tråd og listen bliver opdateret.

Vallensbæk Modelskibs Klub www.vallensbaekmodelskibsklub.dk

Modelklubben Nordkysten www.modelklubben-nordkysten.dk

Esbjerg Modelskibsklub http://www.esbjerg-modelskibsklub.dk/

Vejle og Omegns Modelbådsklub https://www.modelbaadsklub.dk/

Vestsjællands Modelskibsklub http://www.vmsk.dk

Midtfyns Modelbåd Klub http://www.midtfynsmodelbaadklub.dk/

Orlogsmuseets Modelbyggerlaug  http://www.modelbyggerlaug.dk

Vestjysk Modelbådsklub https://vmk93.dk/

RC parken http://www.rcparken.dk/dansk/index.php

ModelDampKlubben http://www.modeldampklubben.dk/

Herning Modelskibsklub http://www.hmsk.dk/

Greve RC-Center http://www.grcc.dk/

3
Husk der er Hobby messe i Rødovre Hallen den 2-3 Marts 2019

http://www.hobbymesse.dk/

Vallensbæk Modelskibs Klub udstiller, så kig forbi.

Mvh
Adminn

8
Hvad er der i æsken / PEBA MOORING TUG I
« Dato: December 27, 2018, 14:49:33 14:49* »
I forbindelse med Vallensbæk Modelskibs Klubs tur til Modelbau Live 2018, var vi forbi Hobby-Lobby Modelbau for at shoppe lidt. Her så vi prototyperne af 4  byggesæt som var på vej ind på det tidspunkt. Herunder "Mooring Tug I" http://www.hobby-lobby-modellbau.com/onlineshop/product_info.php/info/p6313_MOORING-TUG-I---Kit---38-90015.html

De sælges under Hobby-Lobby Modelbau's produkt navn PEBA men er produceret af KY Models i Kina. Alle 4 bygge sæt består af mange 3D printede del og specielt denne lille model er 90% 3D printet, resten er ætset metal dele og laser skåret træ.

Modellen er i skala 1:32 og giver en model som er 350mm lang og 118mm bred. Der er motor og servo med i sættet.

Dette sæt vil være rigtig fint som et begyndersæt da der kun skal renses / slibe en smule samt det skal vaskes af før det samles.

Byggevejledningen er på engelske og rimelig ok, taget i betragtning hvor byggesættet er fra.

Skroget med dæk og mange detaljer kommer i et stykke, og selve styrehuset skal samles af få dele. Den største udfordring for en nybegynder er selv beskyttelsesburet over styrehuset, da det skal bukkes i medfølgende messingtråd i frihånd (der er tegning af hvordan det skal gøres i byggevejledningen)

De medfølgende fittings er fine og kræver kun mindre bearbejdning før de er klar. Der følger også en solid stand med i byggesættet.

Alt i alt så er det et fint lille begynder byggesæt som alle kan få et godt resultat ud af inden for rimelig tid.

9
Salg / Regler for salg
« Dato: December 04, 2018, 15:23:20 15:23* »
1: Husk at vedligeholde din / dine annoncer for alles skyld.

2: Når varen er solgt så skriv det i overskriften, så bliver tråden fjernet.

3: Det er tilladt at BUMPE sin salgstråd, dog ikke dagligt.

4: Brug om muligt sidens Personlig besked eller email system (Findes under personen profile til højre af indlæg) når der skal udveksles kontakt information så som email, telefon og adresse. Ved E-mail i tråden, så skriv @ som "snabela" det gør det sværere for spammere at få fat i din e-mail.

5: Annoncer hvor der ikke har været aktivitet i, i mere end 4 måneder vil blive slettet.

Vh
Skalamodelskibe

10
Køb / Regler for Køb
« Dato: December 04, 2018, 15:20:30 15:20* »
1: Husk at vedligeholde din / dine annoncer for alles skyld.

2: Når det ønskede er fundet så skriv det i overskriften, så bliver tråden fjernet.

3: Det er tilladt at BUMPE sin købe tråd, dog ikke dagligt.

4: Brug om muligt sidens Personlig besked eller email system (Findes under personen profile til højre af indlæg) når der skal udveksles kontakt information så som email, telefon og adresse. Ved E-mail i tråden, så skriv @ som "snabela" det gør det sværere for spammere at få fat i din e-mail.

5: Annoncer hvor der ikke har været aktivitet i, i mere end 4 måneder vil blive slettet.

Vh
Admin

11
skalamodelskibe.dk Informationer / Status for billeder i gamle tråde.
« Dato: December 04, 2018, 15:10:43 15:10* »
Som nævnt tidligere så opdatere jeg langsomt alle Projekt tråde med de manglende billeder, i denne tråd kan i følge med hvor langt jeg er kommet. Dette gøres ved at klikke på "abonnér" knappen oven for til højre for dette indlæg.

I kan også skrive at i ønsker en bestemt tråd (uanset hvilken) opdateret hurtigts muligt så kigger jeg også på dette.

Projekt tråde opdateret pt er fra B20 - 12 fods speedbåd i skala 1:5 til og med Havneslæbebåden og isbryderen KRABBE af Skive Havn.

12
INFO. / Billeder i indlæg mangler
« Dato: December 02, 2018, 09:26:48 09:26* »
Hej alle

Desværre så var det ikke muligt at få billederne med over i det nye fora, jeg lægger dem over lidt efter lidt, startende med "Projekter" nye -> gamle, det tager lidt tid da der er ca 5000 stk. så I må have lidt tålmodighed.

Mvh
Admin

13
INFO. / Velkommen til det nye skalamodelskibe
« Dato: November 26, 2018, 19:56:51 19:56* »
Velkommen til det nye skalamodelskibe.dk

Siden ser lidt anderledes ud, da vi har skiftet platform. Dit brugernavn er her stadig men du skal have et frisk password for at logge på. Det gør du ved at prøve at logge på med dit gamle kodeord, når det fejler så får du en ny side hvor du kan bede om et nyt.

Har du skiftet email siden du oprettede dig som bruger så skriv til admin på admin"snabela"skalamodelskibe.dk så fikser jeg det.

Ud over det så vil der løbende blive rettet til og ændre nogle ting, hvis du oplever problemer med nogen funktioner eller logon så skriv til admin"snabela"skalamodelskibe.dk  så kigger vi på det.

Mvh
Admin

14
Generel debat om ( ikke RC ting ) / Skal vi lukke siden ?
« Dato: November 08, 2018, 17:42:32 17:42* »
Hej alle

one.com som hoster skalamodelskibe.dk har meddelt at de stopper med at supportere den type database som siden er baseret på, og den software som benyttes kan ikke opdateres til den nye version :@

Jeg har de sidste uger forsøgt at flytte siden over i en anden platform kaldet SMF (Simple Machines Forum) uden den store succes  :-X

Jeg har derfor følgende valg.

1: Lukke siden ned og det var det, alt indhold ryger på de evige bit marker.
2: Skifte til en rå og ny platform uden indholdet fra denne side
3: Forsøge at få det hele flyttet over i nyt forum, det vil jo være ideelt men jeg har så brug for nogen der kan hjælpe med det.

Nu er der jo ikke den store trafik på siden og minimalt med indlæg, nogen vil sige at det hele foregår på FB men der er der heller ikke den store mængde af bygge indlæg, så hvad er fremtiden for modelbåds byggerne ???

Så jeg går lidt i tænke tanke for at se hvad jeg skal kaste min energi efter, denne side eller bare at bygge hjemme i mit eget værft uden at dele noget !

PS: Jeg har pt opgraderet mit abonnement så der er mulighed for at brugerne kan lægge større billeder ind end det er muligt nu. SÅ på den måde er det åbnet op for at det er nemmere at poste billeder.

Men hvad siger brugerne ????

Mvh
Admin

15
Generel debat om ( ikke RC ting ) / God jul
« Dato: December 23, 2017, 11:59:16 11:59* »
Skalamodelskibe.dk ønsker alle brugerne en god jul xnisse

Sider: [1] 2