Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Lasse68

Sider: [1]
1
Brændstof / Methanol / benzin / V12 motor i båden ???
« Dato: Januar 23, 2010, 09:27:49 09:27* »
Med fare for at det er gamle nyheder så faldt jeg altså tilfældigvis over dette tekniske vidunder....

http://www.youtube.com/watch?v=mutb7KgA9NM

2
Generel debat om ( ikke RC ting ) / Net handel
« Dato: December 16, 2009, 13:46:36 13:46* »
Jeg fatter intet. Hvorfor er det lige at man vil beskytte en forhandler som notorisk ikke leverer det som folk betaler for. Jeg ville blive fuldstændig tosset hvis jeg bestilte og betalte en vare som jeg aldrig fik og så min gode ven fortalte mig at han da godt vidste at det var et dårligt sted at handle.
Man skal bare huske at det er ikke pga. fejl man skal hænge forhandlere ud på nettet. Det er pga. deres efterfølgende behandling af fejlen man skal vurdere dem.
Hvis der er nogle der snyder skal de hænges ud. Folk skal da ikke have mulighed for at fortsætte, hvis de snyder deres kunder. Basta.

3
Bemaling af modeller / Airbrush
« Dato: November 27, 2009, 20:49:58 20:49* »
Den tråd vil jeg da bestemt også følge med spænding...

5
Generel debat om færger / Træ ?
« Dato: August 20, 2009, 08:25:12 08:25* »
Krydsfiner købt i et byggemarked eller en tømmerhandel i Danmark er ALTID vandfast. Forstået således at det er limet med en absolut vand- og kogefast lim, typisk en brun UH-lim. Man kan ofte se på de små stempler bag på, at der står "WBP" Weather and Boil Proof. Det har været forbudt at sælge ikkevandfast X-finer til byggeriet i mange år.

Når man så bygger hus mm. skal man bare huske at limen nok skal holde men træet skal stadig beskyttes mod råd og sollys mm.

Tilføjelse:

Birkefiner er også X-finer, og derfor vandfast limet.

6
Generel debat om plastik byggesæt / hjemmelavet Diecals
« Dato: Juli 08, 2009, 20:28:21 20:28* »
http://www.irfanview.com/main_download_engl.htm

Burde kunne klare det.Tast "File"
-      "Open" -  find dit billede
-      "Image"
-      "rezice/resample"

resten giver næsten sig selv.

*tup*

7
Generel debat om ( ikke RC ting ) / Ny Klub På Vej Til Randers
« Dato: Juni 22, 2009, 12:26:19 12:26* »
Et udkast til et sæt vedtægter kunne jeg nok godt hjælpe med, hvis det bliver aktuelt.B)

8
Teknik / Knappenåle ???
« Dato: Juni 14, 2009, 15:00:20 15:00* »
Super tak for den hurtige og gode tilbagemelding.

Jeg havde jo antydet at jeg muligvis var på sporet. Det der forvirede mig var at jeg flere steder havde set disse plastikklemmer som du, Steen B, skriver om. Dem havde jeg tilfældigvis en del af i forvejen og i min fremadrettede tankelinje var de da også min umiddelbare løsning. Når jeg så tænker lidt over det, kan det da muligvis godt blive svært med en del af plankerne, især de sidste + andet lag hardwood. Her er nålene selvfølgelig løsningen.

Ihhh...jeg elsker sådan et forum hvor man næsten snubler over hinanden i hjælpsomhed. Jeg lover at jeg nok skal bidrage med alt hvad jeg nu kan.

Billeder skal også nok blive uploadet efterhånden som processen skrider frem.

9
Teknik / Knappenåle ???
« Dato: Juni 14, 2009, 01:06:57 01:06* »
Hej erfarne brugere/modelbyggere.

Jeg er helt ny her på forummet og ganske uerfaren i den ædle modeskibsbyggekunst - derfor vil i muligvis blive belemret med lidt spørgsmål det næste lange stykke tid he-he

Det korte af det lange er altså at jeg for et par uger siden besluttede at få mig ( endnu ) en hobby. Resultatet blev altså modelskibsbygning og fortrinsvis i træ selvom jeg også roder lidt med polyester og glasfiber i min anden hobby - En gammel Mercedes der er ombygget til en rigtig gangsterslæde.
I går var jeg så i Ølstykke hos min gamle ven Michael BM og købe et byggesæt "BRUMA" fra italienske Panart/Mantua. Fjorten dages nærlæsning af www.modelskibet.dk havde overbevist mig om at det var det rigtige sted at begynde.
 :o var Michaels umiddelbare ansigtsudtryk da jeg fortalte ham hvad jeg havde i sinde. Efter en længere snak om mit valg af model og min stædige fastholdelse af at jeg ikke gad starte med et skib som blev færdigbygget på en måned endte jeg ud i at min første beslutning var den rigtige men at jeg var en noob så jeg selvfølgelig skulle have alt hvad der nu var nødvendigt for at bygge nævnte model. Jeg fik købt andre skruer i messing, motorer og kardankryds, motorholdere, lim og meget mere. En rigtig ønskesituation for en sælger der står med en kunde, der med blanke øjne lige har sagt "sælg mig alt hvad du kan." Til sidst spørger Michael mig så " Hvad med knappenåle - Har du det ? " og her kommer vi så til mit spørgsmål:

- Hvad skal jeg bruge knappenåle til ?

Har det noget med plankerne at gøre. BRUMA er med dobbelt beklædt skrog. Balsa inderst og noget hardwood udenpå.

Sider: [1]