Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Lasse68

Sider: [1]
1
Brændstof / Methanol / benzin / V12 motor i båden ???
« Dato: Januar 23, 2010, 09:27:49 09:27* »
Med fare for at det er gamle nyheder så faldt jeg altså tilfældigvis over dette tekniske vidunder....

http://www.youtube.com/watch?v=mutb7KgA9NM

2
Teknik / Knappenåle ???
« Dato: Juni 14, 2009, 01:06:57 01:06* »
Hej erfarne brugere/modelbyggere.

Jeg er helt ny her på forummet og ganske uerfaren i den ædle modeskibsbyggekunst - derfor vil i muligvis blive belemret med lidt spørgsmål det næste lange stykke tid he-he

Det korte af det lange er altså at jeg for et par uger siden besluttede at få mig ( endnu ) en hobby. Resultatet blev altså modelskibsbygning og fortrinsvis i træ selvom jeg også roder lidt med polyester og glasfiber i min anden hobby - En gammel Mercedes der er ombygget til en rigtig gangsterslæde.
I går var jeg så i Ølstykke hos min gamle ven Michael BM og købe et byggesæt "BRUMA" fra italienske Panart/Mantua. Fjorten dages nærlæsning af www.modelskibet.dk havde overbevist mig om at det var det rigtige sted at begynde.
 :o var Michaels umiddelbare ansigtsudtryk da jeg fortalte ham hvad jeg havde i sinde. Efter en længere snak om mit valg af model og min stædige fastholdelse af at jeg ikke gad starte med et skib som blev færdigbygget på en måned endte jeg ud i at min første beslutning var den rigtige men at jeg var en noob så jeg selvfølgelig skulle have alt hvad der nu var nødvendigt for at bygge nævnte model. Jeg fik købt andre skruer i messing, motorer og kardankryds, motorholdere, lim og meget mere. En rigtig ønskesituation for en sælger der står med en kunde, der med blanke øjne lige har sagt "sælg mig alt hvad du kan." Til sidst spørger Michael mig så " Hvad med knappenåle - Har du det ? " og her kommer vi så til mit spørgsmål:

- Hvad skal jeg bruge knappenåle til ?

Har det noget med plankerne at gøre. BRUMA er med dobbelt beklædt skrog. Balsa inderst og noget hardwood udenpå.

Sider: [1]