Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Timekeeper

Sider: [1]
1
Teknik / Fjernstyring ??? Hvad skal man vælge?
« Dato: Januar 28, 2014, 23:15:48 23:15* »
Jeg er ved at genfinde min gamle passion for at bygge modelskibe. Det jeg hidtil har bygget er endt med at blive til standmodeller. Men NU skal der laver noget med noget RC-anlæg i.
Et af problemerne er - hvad hulen skal man vælge af fjernstyring. Mine umiddelbare planer er først at bygge en simpel model med en enkelt motor og et ror ( den gamle d.m.i. Quick ), og den kræver jo ikke alverden. Men allerede model nr. to, som jeg ér ved at indkøbe stumper til ( BB's Neptun ), bliver med to motorer. Og måske med noget tænd og sluk af lys og diverse småting. Og senere vil jeg gerne bygge arbejdsskibe og kuttere, hvor der jo er endnu flere muligheder for at lave narrestreger.
  Jeg har kig på en Graupner MC-20. MC-32'eren ville selvfølgelig være perfekt, men de sidste kanaler er godtnok dyre. Jeg ville så høre om der er nogen opråb, om at den må jeg i hvert fald ikke købe, eller om der bare er andet jeg skal tage med i mine overvejelser. Jeg har også taget et kig på Robbe/Futaba. Men er det mig der tager fejl, eller er de primært til fly? Jeg bemærkede at Graupner har nogen specialfunktioner, hvis man bruger et Voith-Schneider drev.

Sider: [1]