Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Angelo

Sider: [1]
1
INFO. / Sv: Velkommen til det nye skalamodelskibe
« Dato: Januar 13, 2019, 16:49:09 16:49* »
Godt nytår, og tak til admin og hans tro væbnere for det store arbejde med den ny side. Vi er mange der påskønner arbejdet, og er glade for at I ikke 'trak stikket'.

2
Generel debat om krigsskibe / Marinehjemmeværnet / Schnellboot S38-100
« Dato: August 30, 2016, 19:55:07 19:55* »
Har efterfølgende fundet et komplet sæt SMB konstruktionstegninger til tysk S100-klasse i målestok 1:50 (schnellboot S-142). Tegningerne er brudt op i mindre filer, så du skal selv stykke dem sammen efter print.
Filerne fylder sammenlagt mere end dette website tillader. Send mig derfor en email (fx gmail), så sender jeg tegningerne til dig.

 mvh
 Angelo

4
Efterlysning / Søløven klasse tegninger
« Dato: November 02, 2015, 15:55:31 15:55* »
OK - tegning er ekspederet. Se på det, men ellers må du vende tilbage.

mvh
Angelo

5
Efterlysning / Søløven klasse tegninger
« Dato: November 01, 2015, 21:31:22 21:31* »
Daws Basse_DK,

Ja, det er jo noget af et dilemma du der er havnet i. Til din hjælp med at komme videre i dit projekt har jeg vedhæftet en kopi VOSPER Ltd. værftets originale apteringstegning no. 19033 af den version, som værftet byggede 2 af for den danske marine. Håber de kan bruges. Du kommer selv til at omsætte skaleringsforhold og udmåling. De påførte oplysninger om fx mål i f.t vandlinje kan du formentlig omsætte til øvrige plan.

mvh
Angelo


http://www.navalhistory.dk/Danish/Skibene/Skibsklasser/Soeloeven_klassen(1965).htm

UPS er efterfølgende blevet opmærksom på, at vores website ikke tillader filer af en størrelse som muliggør upload af VOSPER tegning. Oplys mig din email, så vil jeg sende VOSPER apteringstegning.

mvh
Angelo

6
Efterlysning / Er fundet - spanter/linjetegning Hjejlen
« Dato: November 01, 2015, 18:53:12 18:53* »
Hej Bjarne,

Sure - adressen er følgende:


Klaus Angelo Møller
Vandværksvej 12
2670 Greve
Tlf.: 4185 0529

mvh
Angelo

PS. Jeg har vedhæftet kopi af de billeder fra Osloturen som jeg omtalte. På billederne ses MØEN og TRIT liggende på siden af hinanden på honnørkajen i Oslo og et par billeder, hvor vi på hjemturen udfører RAS med light jackstay (replenishment at sea - transferring personnel)og bugseringsøvelse. Den flotte fyr yderst til venstre på billedet fra Holmenkollen er ego ;0)
Jeg har endvidere tilladt mig at vedhæfte et stemningsbillede fra samme vinter på Holmen. Det er et billede med Peder Skram i sin oprindelige form, hvor den havde to 127 mm kanontårne og ingen SAM central agter. Det er i øvrigt BELLONA der ligger på siden, og man kan lige ane hækken af TRIT yderst til venstre under mastekranen.

7
Efterlysning / Er fundet - spanter/linjetegning Hjejlen
« Dato: Oktober 30, 2015, 19:38:27 19:38* »
Hej Bjarne,

SUPER! - jeg takker mange gange, og kvitterer naturligvis med en tilsvarende gæstfrihed hvis der måtte være andre tegninger du måtte stå og mangle. Jeg gør mest i minimodeller af sejlførende orlogsskibe fra perioden 1700 - 1860 og danske Marstaller sejlskibe, men jeg har da enkelte tegningssæt fra nyere tid (SLOV-kl, WILM-kl, NIJU-kl.).

Husker udmærket togtet til Oslo - minelæggeren MØEN var skoleskib sammen med TRITON. Jeg skiftede fra MØEN til TRITON nogen tid efter. Blev derfor meget imponeret over din model, og fik lyst til at "kikke tilbage i tiden" ved at kunne bygge TRITON. Som jeg skrev i min første mail, så havde TRIT-kl et fantastisk klassik og smukt design. Jeg har faktisk et nogle billeder af TRITON/MØEN fra netop turen til Oslo hvis du skulle være interesseret.

mvh
Angelo

8
Efterlysning / Er fundet - spanter/linjetegning Hjejlen
« Dato: Oktober 28, 2015, 20:16:30 20:16* »
Citér
BSJ skrev:

Mit næste projekt kunne godt være Hjejlen.
Det er lykkedes at finde en gammel Billing tegning af Hjejlen - desværre uden tegning af spanterne.
Skulle der være nogen der ligger inde med et ubygget byggesæt af Hjejlen og som evt. kunne lave en fotokopi af spanterne vil jeg være taknemmelig. Dækker naturligvis omkostningerne.
Det kunne også være en linjetegning eller et spanterids.
Var forbi på Hjejlen's kontor i Silkeborg - men de kunne ikke hjælpe mig.
Google fandt en meget lille JPG linjetegning - men alt for lille til at lave noget fornuftigt ud af.

Med venlig hilsen
Bjarne
BillundLidt om mig:
Bygger modelskibe for byggeriets skyld. Seneste færdige projekt er F347 korvetten TritonHej Bjarne,

Jeg kan pt. desværre ikke hjælpe dig med tegningsmateriale vedr Hjejlen - ØV.

Jeg er der imod blevet gjort opmærksom på, at du tidligere har haft et indlæg på vores website i f.m. bygning af korvetten F347 TRITON. Jeg har selv sejlet på TRITON som værnepligtig i 1976/77, og har efter mange års arbejde med modeller af orlogsskibe fremdrevet med sejl fået lyst til at bygge netop Triton.

Triton havde et smukt klassisk skibsdesign, og var på byggetidspunktet der udover datidens svar på det ypperligste, der kunne præsteres indenfor mindre orlogsskibe - fx havde Triton serien den sværeste armering i f.t. deplacement, og konfigurationen af skibenes "dual purpose armering" tillod fx frit skudfeldt for selv primærarmeringen (2 stk. 76 mm Maskinkanon M/60 LvSa (2x1) og sekundærarmering 1 stk. 40 mm Maskinkanon M/48 LvSa2 (1x2)) på næsten 320 grader. Skibene rullede i hård sø, men have der udover fortræffelige søegenskaber qua et optimalt bredde/længdeforhold, et elegant spring og et stævnparti der var optimeret til at skære selv høj og krap sø.

Nå, men til sagen kerne. Jeg kan forstå, at du ligger inde med tegningsmateriale i form af bl.a. linje spant tegninger , opstalt, evt. general arrangement mv., og mit spørgsmål er derfor, om du eventuel er villig til at dele dette materiale? Søgning på diverse websites, orlogsbasen mv. har ikke givet resultat.

mvh
Angelo

Sider: [1]