Forfatter Emne: Tænt og sluk modul  (Læst 10816 gange)

Filip L

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 156
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Dato: November 19, 2013, 21:10:22 21:10* »
Hej alle jeg søger et tænd og sluk modul som jeg skal bruge til at tænde og slukke rader tåge horn lys osv. Selvfølgelig fra senderen og så kommer spørgsmålet hvilket modul kan i anbefale eller ikke anbefale jeg har kigget lidt på to forskellige slags men jeg kunne ikk finde ud af om det skulle være en af de to eller en hel tredje kan i hjælpe mig eller komme med nogle ideer med moduler i selv har haft der fungerede godt som jeg måske også kunne bruge

Link til modul 1: http://modelskibet.dk/product.asp?product=483

Link til modul 2: http://modelskibet.dk/product.asp?product=655

Mvh. Filip

Tak på forhånd.*tup*
Mvh Filip *yummy*

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1118
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #1 Dato: November 20, 2013, 05:44:54 05:44* »
Hejsa

Jeg har lige rettet dine links til aktive ved at klikke på "globusen" og indsætte linket mellem de 2 rammer der kommer frem.

Jeg har en af dem her http://modelskibet.dk/product.asp?product=6551 og det virker fint nok til mig

Mvh
Carsten
Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.

Filip L

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 156
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #2 Dato: November 20, 2013, 06:41:33 06:41* »
mange tak for det med mine links

jeg har også gået og tænkt på den men jeg satte bare ? ved nogle ting: er det nemt a sætte op for i mine øjne ser der en lille smule indviklet ud i forhold til den med servoen og hvor mange kanaler æder den for så vidt jeg kunne forstå så tog den kun en kanal

Mvh Filip
Mvh Filip *yummy*

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1118
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #3 Dato: November 22, 2013, 09:07:18 09:07* »
Den bruger kun en kanal og du har 2 funktioner op og 2 ned på pinden.

Jeg skal lige af med den værste feber så kan jeg evt. prøve at lave en lille video af opsætning ect eller en beskrivelse.
Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.

Filip L

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 156
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #4 Dato: November 22, 2013, 12:39:49 12:39* »
Det lyder rigtig godt mange tak*lol*

Mvh Filip
Mvh Filip *yummy*

BRS

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 92
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #5 Dato: November 23, 2013, 08:30:15 08:30* »
Jeg går med de samme overvejelser,men jeg har brugt begge joy-stik til motorer og ror,  så hvad skal der så til på senderen?
noget andet,kan jeg brænde én kanal af på modtageren (kun én)

Filip L

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 156
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #6 Dato: November 23, 2013, 09:14:56 09:14* »
Hvis du har brugt alle kanaler på din sender til ror og motor så skal du have et anlæg med flere kanaler for at kunne bruge et tænd og sluk modul
Og hvorfor vil du brænde en kanal af på din modtager*hmm*
Mvh Filip *yummy*

BRS

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 92
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #7 Dato: November 23, 2013, 10:42:18 10:42* »
Det vil jeg da helst heller ikke, men jeg mener kan man komme til at gøre det? jeg har stadig 1 kanal ledig

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1118
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #8 Dato: November 23, 2013, 10:59:56 10:59* »
Du kan godt brænde en udgang på din modtager af men jeg har selv aldrig oplevet det og har haft RC anlæg siden 1979.
Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.

BRS

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 92
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #9 Dato: November 23, 2013, 12:04:17 12:04* »
1000 tak,så er jeg rolig igen,men hvad skal jeg bruge på senderen til afbryderen/omskifter?

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1118
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #10 Dato: November 23, 2013, 12:27:10 12:27* »
Hvis du bruger et SXM modul så bruger du bare den ene af dine pinde på andlæget til at styrer den med.

Jeg har lige samlet en lille opstilling med lysdioder så laver en lille film senere i dag så man kan se funktionerne.
Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1118
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #11 Dato: November 23, 2013, 14:15:44 14:15* »
Så er der lagt en video op

Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.

Filip L

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 156
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #12 Dato: November 23, 2013, 14:49:00 14:49* »
Mange mange tak det var lige det jeg havede brug for. så nu er der skrevet 2 på ønskeseddlen

Mvh Filip
Mvh Filip *yummy*

BRS

  • Newbie
  • *
  • Indlæg: 92
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #13 Dato: November 24, 2013, 07:53:03 07:53* »
Fint,det ser "nemt" ud, men begge pinde er optaget af motorer og ror,hvad kan jeg bruge i stedet?
Mvh BRS

tica

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Indlæg: 1118
    • Vis profil
Tænt og sluk modul
« Svar #14 Dato: November 24, 2013, 08:40:30 08:40* »
Hvilket mærke og model af anlæg har du ?
Mvh
Carsten

Alt hvad jeg skriver afspejler kun min mening og holdning til det enkelte indlæg.